Събития

Събития

Събития

Нашата мисия е да предложим нов подход в организирането на фирмени събития. Креативността на служителите ни, допълнена с дългогодишен опит и коректност, превръщат всеки ивент в незабравимо преживяване. В работата си се ръководим от принципите за бързо, качествено обслужване и гъвкавост. Ние пестим Вашето време за проучване и търсене, като предоставяме професионален съвет, относно най-добрите възможности според конкретните Ви нужди и изисквания. Съобразяваме се изцяло с предоставените от Вас параметри – период, място, бюджет, предпочитания.

Ще изготвим за Вас необходимите рекламни и информационни материали, декорация и кетъринг. За Вашето мероприятие ще организираме разнообразни развлекателни програми с участието на популярни музиканти и дисководещи. На Ваше разположение ще бъде представител от екипа на Getaway, който ще съдейства за цялостното протичане на ивента.

Ние ви предлагаме

Цялостно обслужване на конгреси

Регистрация в международни и вътрешни конгреси. Квалифицирано съдействие по време на целия процес от регистрацията на участниците до тяхното отпътуване.

Организиране на конференции, фирмени събития, обучения и семинари

Предоставяме цялостен мениджмънт за Вашето корпоративно събитие. Създаване на концепция за фирмен брандинг на ивента: от поканите и пристигането на участниците, настаняването, конферентната част и изхранването, до отпътуването и оценяването на резултатите.

Иновативни тим билдинг програми

Ше Ви изненадаме с разнообразни тим билдинг програми за сплотяване и сработване на всеки екип. Ще Ви предложим нестандартни локации и креативни похвати. Екстремни, приключенски, развлекателни или логически – въпрос на Ваш избор.

Организиране на гала вечери, тематични и чуждестранни вечери или работни срещи

Ше предложим най-подходящото място за Вашата специална вечер – изискани ресторанти, галерии, театри, открити пространства и други нестандртни локации. Ще организираме разнообразни развлекателни програми с участието на популярни музиканти и дисководещи.

Представяне на продукти, промоции и рекламни кампании

Когато търсите уникално представяне на Вашия продукт или услуга са Ви необходими няколко освовни предпоставки - подходящо място, креативни идеи за ангажиране на участниците по време на самото събитие, а защо не и развлекателна програма. Ние ще се заемем с тази нелека задача, за да направим първата среща с Вашия продукт запомняща се.

Социално отговорни събития

В днешно време все повече компании участват в социално отговорни събития. Ако и Вие искате да ангажирате Вашите служители или клиенти в подобни инициативи, ние ще Ви предложим подходящи активности, отговарящи на корпоративните ценности на компанията Ви.

Тематични партита

Искате ли едно уникално, забавно, запомнящо се вечерно преживяване за Вашите служители и партньори? Тематичните ни фирмени партита са комбинация от страхотна музика, оригинален дизайн и концепция, атрактивни изпълнители и нестандартни идеи.

Ние създаваме уникални събития