Корпоративни услуги

Корпоративни услуги

Корпоративни услуги

Getaway е със специализиран профил в обслужването на корпоративни клиенти. Агенцията предоставя цялостно съдействие при избора на туристически услуги в страната и чужбина. На Ваше разположение ще бъде персонален акаунт мениджър, който ще отговаря изцяло за Вашите запитвания, резервации и събития. Всички запитвания се обработват своевременно и се изпращат за потвърждение от Ваша страна. Предоставяме най-добрите възможности спрямо конкретните Ви изисквания.

Ние ви предлагаме

Настаняване в хотели в България и чужбина

Предлагаме настаняване в над 100 000 хотела в цял свят. Това ни дава възможността да отговорим на индивидуалните Ви изисквания за категория, местоположение и удобства.

Самолетни билети и трансфери

Към нас можете да се обърнете за информация, подробности и цени за редовни, нискобюджетни, чартърни полети и трансфери до всяка дестинация. Нашите служители ще Ви изготвят оптимален вариант, съобразен с Вашите предпочитания.

Застраховки

Ние ще се погрижим за Вашето спокойствие. Предлагаме всички видове застраховки, осигуряващи покритие за различните рискови ситуации при пътуване и пребиваване в чужбина.

Рент-а-кар

Бихте могли да ни се доверите за избора на автомобил.

Инсентив пътувания и наградни пътувания

Ще Ви предложим не просто пътуване, а незабравимо преживяване, което да мотивира Вашите служители и партньори. Ако решите да подарите почивка, ние ще Ви изготовим разнообразни оферти - уикенд или спа пакети, почивки на море, на планина в България и чужбина, както и круизи.

Допълнителни туристически услуги

Агенцията предлага и пълен набор от допълнителни туристически услуги - обиколни турове, екскурзоводско обслужване, закупуване на билети за културни и спортни събития.

Доверете се на Getaway и спестете време, средства и усилия!